19 de juliol, 2009

I aquests no són terroristes?

Si cremar un caixer automàtic es pot considerar un acte de terrorisme...

...com s'han de qualificar els responsables d'un incendi de milers d'hectàrees?

Si per cremar una bandera et poden caure sis anys de presó, quina hauria de ser la condemna per cremar mitja comarca?

Si hi ha proves de que Fecsa-Endesa és l'autora de l'incendi iniciat a la Donzell, per què no se li apliquen mesures judicials proporcionals als danys causats?
.


19-07-2009. Una masia prop de Selvanera, dos dies després del pas del foc.

2 comentaris:

Óscar GarcÍa ha dit...

Una vegada més la llei o la corrupció ampararà a la gran corporació.

Les instal.lacions eléctriques són un risc d'incendi evident. Però com sempre, són faves comptades que fecsa endesa sortirà molt ben parada.

Si l'electricitat ens cal a tothom, ens voldran fer entendre que si es provoca un incendi és el preu que hem de pagar per col.locar les línies de molt alta tensió enmig del bosc.

També m'imagino que l'estat també ens té en compte a l'hora de que fecsa endesa posi el preu de l'electricitat. Aprofito l'avinentesa per a dir que el divendres passat es va registrar un record de consum d'electricitat a tota Catalunya. RAC1 donava la notícia com quelcom meravellós, quan és una notícia molt desagradable per als que ens estimem aquest país :(

Salut i bon estiu a tothom!

Copons_en_lluita ha dit...

Em sembla que a les comarques que està colonitzant l'àrea urbana de Barcelona (Segarra, Anoia i Conca de Barberà)ens haurem d'acostumar a coses així i a tot el que hi vindrà darrera.

No es casualitat que a les muntanyes cremades de Rubió, i possiblement de Pinós, s'hi faguin parcs eòlics... No és casualitat que amb el pretext d'una economia deprimida (sobretot gràcies als nostres governants)ens portin tota la merda que a Barcelona no vulguin ... i més que n'arribarà allà on passi el foc...

Són uns criminals, ells són els terroristes que fan estralls arreu de la nostre terra.

Salut i independència