14 de setembre, 2007

El Senyor de les Muntanyes


L’Alexis Vizcaino, un masnoví vinculat a la CUP, és un dels blocaires més actius de l’Esquerra Independentista. No només té, que jo sàpiga, dos blocs permanentment actualitzats (un en català, El Senyor de les Muntanyes, i el seu equivalent en anglès, The Lord of the Mountains) sinó que crea i impulsa contínuament campanyes a la xarxa en defensa dels drets nacionals dels Països Catalans. Una de les últimes campanyes impulsades per l’Alexis és EstatPropi.Cat, una mena de manifestació virtual on, des de cada punt del país o més enllà de les nostres fronteres podem situar-nos en el mapa tot defensant un estat propi per al nostre poble. De moment hi ha 14 adhesions de Torà. A veure si s'hi anima més gent!

Es veu que amb tot això l’Alexis no en té prou perquè encara s’entreté en fer entrevistes, i en penjar-les al seu bloc, a diferents personatges -des de Bernat Joan o Víctor Alexandre a l'exalcalde convergent de Lleida Manel Oronich) sobre la situació actual (i sobre hipotètics escenaris de futur) dels Països Catalans. Un d’aquests personatges sóc jo mateix. Aquí podeu llegir l’entrevista que va fer-me el Senyor de les Muntanyes: "La condició de nació sense estat és sempre provisional..."

Uns altres que em van demanar la meva opinió sobre l’evolució d’aquest país són d’una mica més lluny. També és curiós que ens faci més cas un diari estranger que la majoria de mitjans de comunicació catalans:

Gara: Dia Nacional de Catalunya.

Parlant de muntanyes, la foto és del cim més alt del país: l'Aneto, a l'Alta Ribagorça.

1 comentari:

Alexis Vizcaino ha dit...

Gràcies per la referència a les entrevistes (recordo les que són:Víctor Alexandre, Toni Hermoso,Bernat Joan ,Marc Vidal, Josep Anton Vilalta, Jaume Manel Oronich) i per la descripció que m'ha semblat molt generosa!

I recordar que per què el mapa d'EstatPropi.Cat sigui útil i efectiu, els 14.000 adherits actuals no són suficients!!