29 d’octubre, 2007

Lluites: territori i treball.

Després d'uns dies en que, atrafegat en altres coses, he tingut el bloc mig oblidat, faig un "copia i enganxa" dels actes que la CUP de Torà i Biosca organitza, conjuntament amb la COS, el dissabte 10 de novembre:

"El proper dissabte 10 de novembre la CUP de Torà i Biosca, conjuntament amb la Coordinadora Obrera Sindical (COS) organitza una jornada de formació i debat al voltant de dos eixos: les lluites de defensa del territori i el sindicalisme.

LLUITES EN DEFENSA DEL TERRITORI.

El matí estarà dedicat a les lluites en defensa del territori. A les 10 del matí es projectarà ARRELS DE LLUITA, un documental realitzat per Maulets sobre la destrucció de l’Horta de València.

A continuació, cap a les 11, hi haurà una RODA DE PRESENTACIONS de les diferents entitats presents a les jornades. Cada entitat exposarà la problemàtica que pateix en la seva població o comarca. Està previst que hi participin plataformes d’oposició a diferents tipus d’agressions al territori: urbanístiques (la construcció d’urbanitzacions en espais naturals de muntanya), relacionades amb els residus (la utilització de zones rurals per a ubicar-hi abocadors i plantes de tractament de residus aliens al propi territori), de tipus energètic (com per exemple la proliferació de parcs eòlics). Tot seguit hi haurà un DEBAT entorn la possibilitat de que les diferents plataformes i col·lectius de defensa del territori puguin coordinar esforços per a plantar cara a les agressions.

Des d’aquestes breus línies volem fer-vos saber que totes les persones i entitats que compartiu el desig de preservar el nostre territori hi esteu convidades.

DINAR

Al migdia, a les 2, hi haurà un DINAR organitzat per l’Associació de Dones de Torà. Tothom que vulgui apuntar-s’hi pot fer-ho mitjançant l’a/e
tora@cup.cat o el número 665 666 006 .

SINDICALISME

Havent dinat, dedicarem la tarda a la lluita sindical. A les 4 es projectarà el documental TUPAC AMARU: CONSTRUYENDO UN MILAGRO, sobre el model sindical de la CTA argentina.

Una hora més tard, a les 5, PRESENTACIÓ DE LA COS I DEL SEU MODEL SINDICAL. Posteriorment hi haurà un DEBAT sobre sindicalisme que clourà la jornada.

Des d’aquí convidem a totes les persones i entitats interessades en aquest tema a participar-hi.


Candidatura d’Unitat Popular (CUP) de Torà i Biosca."