30 de març, 2009

L'Accent: l'independentisme s'arma de raons

Els últims mesos diferents organitzacions de l’Esquerra Independentista han dut a terme les seves respectives assemblees nacionals. Des de l’Accent van demanar-nos un article breu en relació als acords presos en l’última assemblea de la CUP. El signo jo, tot i que no em caldria fer-ho: la necessitat de donar la visió oficial de la CUP i de respondre les qüestions que ens plantejaven (valoració de l’assemblea, acords més rellevants, conjuntura de crisi econòmica, paper de la CUP dins de l’EI), combinada amb la limitació a 2.000 espais, no donen per a gran cosa més que uns quants “copia i enganxa” del text de la ponència aprovada, "la CUP, l'alternativa necessària".
.

Podeu veure sencer l'últim número de l’Accent clicant aquí. El reportatge sobre les assemblees nacionals de Maulets, CAJEI, SEPC, Endavant i CUP el trobareu a les pàgines 8 i 9.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Anant amb la Cajei no farem res de bó, són una colla d'exaltats que només pensen en fer merder. Tot i que l'intenció és aglutinar tota l'EI i acabar amb la divisió interna que tant de malt ha fet a l'independentisme crec que la Cajei es limita a fer una anàlisis molt limitada de la realitat i pel que veig no són gaire avesats al diàleg. Crec que s'hauria de fer un replentajament del que vol ser el MCAN i deixar els exaltats de banda, perquè l'imatge que donen i el que fa la Cajei repercutiran negativament en tot el projecte comú de l'EI.