23 de març, 2009

Per a què serveix el web de l’Ajuntament?

Des de fa un parell d’anys, l’Ajuntament de Torà disposa del domini www.tora.cat. Amb el convenciment que un web municipal propi havia de tenir com una de les principals prioritats la difusió de la informació que produïa el propi ajuntament cap al conjunt de veïnes i veïns del municipi, la CUP va presentar una moció on es proposava penjar al web les actes de les sessions plenàries, de la Junta de Govern Local i de les comissions especials de comptes. Aquesta moció es va aprovar per unanimitat al ple ordinari de novembre de 2007. Ara, un any i quatre mesos més tard, si aneu al web municipal i cliqueu a l’apartat d’ajuntament l'únic que hi trobareu és això:
.
.
Es tracta d’una fita amb l’escut anterior de Torà, en el que el brau distintiu de la nostra Vila té com a fons els cards dels Cardona, en comptes de l’arbre de l’escut actual. Un testimoni de l’època en que Torà era la capital d’una de les batllies en què es dividia el ducat de Cardona i també, pel que sembla, la mostra d’actualitat institucional més digna de ser destacada pels responsables de la pàgina municipal.

La minoria de gent interessada en què (i com) s’aprova als plens de l’Ajuntament pot trobar informació afegint la sigla “cup” entre el domini local i el nacional: des de fa uns mesos al web de CUP Torà s’hi penja un breu resum de les diferents sessions plenàries.

1 comentari:

Unknown ha dit...

Potser si no volen parlar del plè en la web és que tenen por de que tothom sàpigua el que fan...

Felicitats per la vostra feina!