18 de març, 2009

Si digués tot el que penso d'Huguet, Saura, els Mossos d'Espanya...

... acabaria tot el repertori d'insults i encara no em quedaria a gust. Com poden ser tan ... ?

4 comentaris:

SERGIBR ha dit...

Els gossos atonyinan criatures. ACAB!!

Anònim ha dit...

Patètic!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

quina merda!
entre aquestes imatges del març de 2009 i les de qualsevol dia del 77, 78, 79.... quan jo era universitària, hi ha poquíssima diferència.
Tristíssim

Anònim ha dit...

Mare meva...
començo així perquè les imatges són esfereidores. Però, n'hi ha per les dues parts. Si busqueu trobareu altres moltes més imatges, que potser no vènen tant, en les que es veu el que els "estudiants" feien.
Els darrers anys anys, als cossos policials han entrat individus que han passat una fase de selecció inexplicablement, ja que són energuments dins i fora del cos o cossos de seguretat de l'estat, i dic seguretat. Aquest fet es transporta en accions desmesurades com aquesta.
Per altre banda, no és com quan hi havia els grisos, ni falta que fa. No cal ser tant dràstic ni extremista. A més a més, la meva pregunta com a estudiant que ha assistit a vàries manifestacions és, per què hi ha estudiants armats, protegits amb cascs, amb pots d'esprai de pebre, amb la cara tapada, pintura, etc... com volaven les cadires? soles? Com a estudiant, si hi hagués estat, jo començaria per encarregar-me de tot el sector agressiu d'estudiants i gent que es fa passar per estudiant, si algun es passa us aparteu d'ell i el senyaleu, ja veureu com calla o com algun policia l'estomaca a ell i no als pacifics. Amb això no estic defençant la policia, però si el rector truca que el volen apallissar, van els mossos per ordre de l'impresentable Sauron, i quan arriben allà els escalfen... doncs n'hi ha que no hi toquen i la lien com va passar.
Penso que n'hi ha per les dues parts, el problema és que els que han rebut ha estat els que eren pacifics, per què com que no feien res mal fet es van quedar allà mentre els energuments corrien.
Per altre banda, s'ha de ser una mica més "llest", tenim el dret de manifestar-nos, doncs demanem permísos, ens els han de concedir, i aleshores podrem estar al mig del carrer i no ens podran dir res.

Endavant amb la lluita contra bolonya.