09 de juliol, 2013

Dimissions a l’Ajuntament de Torà.


Al ple ordinari de juny de l’ajuntament de Torà es van donar compte d’un parell de dimissions de regidors. La primera de les dimissions estava prevista des de feia temps. En el text de presentació del programa polític per a les eleccions municipals de 2011 la CUP afirmava que “en el cas d'obtenir representació a l'Ajuntament, aquesta es repartirà al llarg dels quatre anys entre les quatre primeres persones de la llista, que es rellevaran periòdicament en la funció de regidores”. Els resultats electorals van donar dos regidors a la CUP i ara, a mitja “legislatura”, el cap de llista, l’Ivan Solé, deixa pas a la Mercè Garganté, que ocupava el tercer lloc.

Ivan Solé i Aparicio té 35 anys i és diplomat en magisteri musical. Membre de l’Assemblea de la CUP de Torà des dels inicis l'any 1998, encapçalà la llista electoral de la CUP el 2013, millorant els resultats respecte els comicis anteriors. Ha estat regidor de l’Ajuntament de Torà els períodes 1999-2003 i 2011-13.

Mercè Garganté i Solé té 29 anys i és llicenciada en ciències polítiques i de l'administració, tècnica en salut ambiental i postgraduada en anàlisi i intervenció sòcio-ambiental. Forma part de l'Assemblea de la CUP de Torà des del 2007 i s’estrena com a regidora.

 
En un altre ple es produirà la dimissió del Jordi Vilaseca per a que pugui ser substituït pel Ramon Porta.
L’altra dimissió, la de Jordi Duran, regidor del grup municipal de CiU, tot i que s’havia rumorejat en diferents ocasions, va ser inclosa per procediment d’urgència a l’ordre del dia del ple. El regidor dimissionari no va participar en la sessió plenària (sembla ser que van dir-li que ja podia marxar) i va explicar la seva dimissió mitjançant el seu compte de facebook , atribuint-la a desavinences dins de l’equip de govern.

1 comentari:

Assumpta ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.