27 de maig, 2007

Deprés de reflexionar-hi molt...


Imma Noguerola: “Han estat vàries les motivacions que han fet que avui siguem aquí, són vàries les que han fet que joves com nosaltres, la majoria estudiants, haguem decidit sumar-nos a aquest projecte. I sí, molts de nosaltres som joves i poc entesos en política municipal, però si hi ha quelcom que tenim clar és que volem, en un futur, un espai en aquest municipi, i que el futur l’hem de començar a construir ara, i és ara quan hem de començar a assumir responsabilitats que ens permetran crear un demà més nostre, una mica més de tots.”

Laura Badia:
“Entenem que la CUP no només és una candidatura, sinó també un projecte i un projecte que volem compartir amb tot el municipi. Un municipi gran, heterogeni i que viu realitats molt diferents.”

“Les coses han de canviar, però que per fer-ho també cal canviar la manera de funcionar. Cal aconseguir que la participació ciutadana prengui tot el pes, i que les persones, presents o no a la CUP se sentin seu aquest projecte: se sentin responsables del futur que es vol anar construint.”

Mercè Garganté:
“Des de la CUP donem molta importància a aquesta manera de funcionar, on l’assemblea és la base, i els regidors no són persones que parlen a títol propi sinó portaveus de l’assemblea.”

Ivan Solé:
“Per tant, les CUP som el referent polític de l’esquerra independentista als ajuntaments, però també de tots aquells col·lectius de persones treballadores, i de classes populars que aspiren a una vida més digna, solidària i igualitària i que tenen quelcom a decidir sobre aspectes essencials de la vida pública.

Nosaltres, volem posar mecanismes perquè, des dels ajuntaments, que es l’àmbit institucional més proper al ciutadà, en cada poble, ciutat o comarca, puguem construir des de la base i amb la participació directa de la seva gent, uns Països Catalans lliures, responsables, justos, integradors, participatius...”


Fragments de les quatre primeres intervencions en l’acte de final de campanya de la CUP de Torà. El que va intervenir a continuació se'm va fer més pesat. Ara bé, les quatre primeres intervencions em van convèncer; els/les votaré.

Una setantena de persones van assistir a l'acte final de campanya de la CUP de Torà.